Digital tillsyn

Sensortillsyn

Digital tillsyn

Sensortillsyn

Enkla sensorer – stora vinster

Trådlösa tillsynssensorer kan vara ett snabbt och prisvärt sätt att rikta in sig på mål för att upptäcka oönskade incidenter i ett vardagsrum eller hem. Den senaste vinstrealiseringsrapporten till det norska hälsodirektoratet pekar på tydliga vinster och besparingar endast med införandet av enkel sensorisk vetenskap och tillsynsteknik. Det kan till exempel vara en trådlös rörelsedetektor placerad på sängstolpen som varnar ”ur sängen” eller dörrlarm som varnar för öppning av ytterdörren. Detta gör att man kan komma till snabbt för att förhindra att falla eller gå ut ur bostaden på natten.

Vad erbjuder Sensio

Sensio erbjuder en rad trådlösa sensorer med lång batteritid som är enkla att ansluta, registrera och flytta av anställda i tjänsten. Sensorerna kan kopplas till antingen patientsignalen eller trygghetslarmet. Exempel på sådana sensorer är rörelsesensorer, dörrsensorer och universalsensorer som kan kopplas till ett stort antal olika larmsensorer och NAV-hjälpmedel.

Specialiserade tillsynssensorer

Sensio kan även erbjuda ett antal specialiserade övervakningssensorer som Somnofy för sömnövervakning och DignaCare som larmar när inkontinesskydd behöver bytas. Kontakta oss om du vill ha mer information.

 

Vill du prata med oss ​​om sensortillsyn? Skicka oss ett meddelande!